Βίντεο: Πλημμύρησε η Πτολεμαΐδα από τη δυνατή καταιγίδα του Σαββάτου – Δρόμοι, σπίτια και καταστήματα στο έλεος της κακοκαιρίας



okltdfktdkydtkysdtjyrsjtrstj

Αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2017 στην Πτολεμαΐδα καθώς είτε λόγω των βουλωμένων φρεατίων είτε (κυρίως) λόγω της έντονης βροχής (καθώς ήταν αδύνατον να απορροφήσουν τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε σε μικρό διάστημα).

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης-πολίτης από τη διασταύρωση των οδών Β. Ηπείρου με Οικοτροφείου (στην περιοχή του ΙΝ Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Μάλιστα όπως μας καταγγέλθηκε όταν η βροχή είναι δυνατή (γίνεται συχνά) ο δρόμος πλημμυρίζει και το καπάκι από το φρεάτιο φουσκώνει και γίνεται επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ενώ παράλληλα παρατηρείται έντονη δυσοσμία λόγω των λυμάτων από τις αποχετεύσεις.

41 κλήσεις για άντληση υδάτων και 3 κοπές δέντρων ο απολογισμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε τα βίντεο από το eordaia.org:

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΜΠΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.