Αυτές είναι οι 10 «φυλές» των καλοκαιρινών διακοπών… +1 συμβουλή! Γράφει ο Konanan για το KOZANILIFE.GR



1842966w45y4w5y4y45y4554

Οι φυλές των διακοπών:

1. Όλοι εμείς που μένουμε σε 5* αλλά κατά τη διάρκεια του πρωινού κάνουμε σαντουιτσάκια για να τα φάμε μετά στην παραλία.

2. Εμένα (και κάποιους σαν εμένα) που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η γυναίκα μου δεν θέλησε ποτέ να έρθει μαζί μας η #μάνα μου στις διακοπές. Θα περνούσαμε υπέροχα οι τρεις μας.

3. Όλοι όσοι έχουν tattoo ιστορικές εκφράσεις όπως «ή ταν ή επί τας» και νομίζουν ότι το «ταν» είναι ποντιακό ρόφημα.

4. Όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι διαβάζουν «ανάλαφρα» βιβλία κ gossip περιοδικά μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές λες κ το χειμώνα έχουν εντρυφήσει στον Ντοστογιέφσκι (δεν είναι τελικά βότκα όπως νόμισα) κ στα «Αιολικά Γράμματα».

5. Εμένα κ κάποιους σαν εμένα που αποφεύγουν το Ιόνιο λόγω κρύων θαλασσών. Το κρύο νερό συρρικνώνει. Μετά από καιρό κατάλαβα γιατί η γυναίκα μου αρνείται να πάμε Παξούς, ξανά.

6. Όλοι αυτοί που ξαφνικά ξυπνάει ο Μπιόρν Μπόρκ μέσα τους και ξυπνάνε τον Φρέντυ Γκρούκερ μέσα μας.

7. Όλους εμάς που περιμένουμε να τελειώσουν τα μπάνια του λάου για να ξεκινήσουν τα δικά μας.

8. Εμάς που ξεκινήσαμε με μπολ με κεφτέδες, καρπούζι και ψάθα, περάσαμε στο sushi, φρουτοσαλάτες και εργονομικές ξαπλώστρες-κρεβάτια κ καταλήξαμε στο μπολ με κεφτέδες, καρπούζι κ ψάθα.

9. Όλοι όσοι φρόντισαν τα «μπάνια του λαού» να είναι μια έκφραση. Όλοι κάνουν διακοπές εκτός από τον ελληνικό λαό.

10. Εμένα (και σαν εμένα) που έχω την ατυχία πάντα στη διπλανή σουίτα να μένουν πρωταγωνιστές του youporn εισπράττοντας παράλληλα τα επικριτικά βλέμματα της συντρόφου μου.

Με τόνο:
Συμβουλή: οι λαϊκοί κάνουν βουτιές και χαίρονται τη θάλασσα. Η καλή κοινωνία βάζει το πόδι της μέχρι το ύψος της γάμπας κ αγναντεύει…

Γράφει ο Konanan για το KOZANILIFE.GR

Βρείτε τον Konanan στο Facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.