Ανεκτίμητη προσφορά για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από τον ομογενή Ελευθέριο ΓρηγοριάδηDSC07993-1021x580kutrfydkludkyudk

Το πρώτο φορτίο με τις 60 κλίνες, δωρεά του Πτολεμαϊδιώτη ομογενή Ελευθερίου Γρηγοριάδη, έφθασε το πρωί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για να ξεκινήσει άμεσα η αντικατάσταση των κρεβατιών στην Παθολογική, Ορθοπεδική και Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας.

Οι κλίνες, ηλεκτροκίνητες, σε άριστη κατάσταση μεταφέρθηκαν από δομή Υγείας του Τιρόλο της Αυστρίας και σε διάστημα δύο περίπου μηνών αναμένεται η δεύτερη αποστολή άλλων 50 που θα ανανεώσουν τον σημερινό ξενοδοχειακό εξοπλισμό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, σε ποσοστό 80%.

Ο Αντιπεριφρειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης έκανε λόγο για ανεκτίμητη προσφορά αναφερόμενος συγχρόνως και στον αγώνα που δίδεται από πλευράς ΠΔΜ για την στελέχωση του Νοσοκομείου με γιατρούς.

Ο δωρητής κ. Γρηγοριάδης συζητά με τους υπευθύνους της Υγείας στην περιοχή την αδελφοποίηση των Νοσοκομείων HALL της Αυστρίας με το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και την παροχή βοήθειας σε όλα τα επίπεδα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανεκτίμητη προσφορά για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από τον ομογενή Ελευθέριο Γρηγοριάδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.