Αναβάλλονται λόγω καιρού οι δύο μεγάλες συναυλίες του Φεστιβάλ «Το Δάσος Αλλιώς» στο Εμπόριο Εορδαίας19990450_1649644025067370_2207266176953574029_nΤο Δάσος Αλλιώς #6 αναβάλλεται!!

Κάθε χρόνο το ίδιο ρίσκο… ο καιρός!!

Για να επιτευχθεί αυτή η διοργάνωση οι προετοιμασίες ξεκινούν 5 μήνες πρίν, πράγμα που καθιστά αδύνατη την σωστή πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών…

Το μουσικό και κατασκηνωτικό φετσιβάλ «Το Δάσος Αλλιώς #6» είχε προγραμματιστεί για τις 14-15-16/7/2017 στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας. Η Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου είχε φροντίσει έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα. Ωστόσο, μια μεγάλης διάρκειας νεροποντή που ξέσπασε στις 14/7 μας οδήγησε στην αναβολή της εμφάνισης του παραδοσιακού συγκροτήματος «Χάλκινα Ηχοχρώματα».

Τα προγνωστικά δείχνουν επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες. Ο αριθμός των εθελοντών που παίρνουν μέρος σε αυτή την διοργάνωση, καθώς και των ανθρώπων που εργάζονται στον χώρο μας είναι αρκετά μεγάλος. Σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάραμε την ασφάλειά τους, πόσο μάλλον την ασφάλεια των επισκεπτών που επρόκειτο να βρεθούν κοντά μας, καθώς είναι το πρώτο μας μέλημα. Προκειμένου να αποφύγουμε κάτι τέτοιο και για να μην ταλαιπωρήσουμε άδικα τον κόσμο, η Ε.Ο.Ν.Ε. αποφάσισε την έγκυρη αναβολή του φεστιβάλ.

Έτσι λοιπόν, οι δύο μεγάλες συναυλίες που ακολουθούν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (15-7-2017) και τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Γιάννη Ζουγανέλη (16-7-2017) αναβάλλονται και θα προγραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες.

Θα υπάρξουν συνεχείς ενημερώσεις στην επίσημη σελίδα μας στο facebook «Το Δάσος Αλλιώς | Εμπόριο Εορδαίας», προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για την εξέλιξη της διοργάνωσης και να απαντηθούν τα μηνύματα που δεχόμαστε.

Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.