Ενημέρωση του Δήμου Κοζάνης για κλιματιζόμενους χώρους εν όψη του καύσωνα – Ανακοίνωση του Δήμου Εορδαίαςdimarxeio_koz_prosopsi3245

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες ότι από την Πέμπτη 29-06-2017 έως και την Κυριακή 02-07-2017 θα σημειωθούν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως κατά την διάρκεια της ημέρας( συνθήκες καύσωνα), οι οποίες είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών(ηλικιωμένους, παιδιά και ανθρώπους με χρόνια προβλήματα υγείας).

Για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο, είναι απαραίτητο οι πολίτες να εφαρμόζουν τους βασικούς κανόνες, οι οποίοι ισχύουν στις περιπτώσεις αυτές, αποφεύγοντας την έκθεσή τους στο εξωτερικό περιβάλλον, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, καταναλώνοντας πολλά υγρά και να βρίσκονται σε δροσερούς κλειστούς ή ανοικτούς χώρους καθώς και σε χώρους που διαθέτουν κλιματισμό.

Για τους πολίτες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, ο Δήμος Κοζάνης θα θέσει σε λειτουργία τους χώρους Δημοτικών κτιρίων που διαθέτουν κλιματισμό, καθημερινά από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, τις ώρες 08.00 έως 20.00, για την φιλοξενία τους σε αυτούς, ως εξής:

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: αίθουσα 1ου ΚΑΠΗ (οδός Γρανικού)
αίθουσα 2ου ΚΑΠΗ (οδός Σμύρνης)
αίθουσα 3ου ΚΑΠΗ(περιοχή Αγίου Αθανασίου)
αίθουσα ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ(ώρες 08.00 έως 15.00)

ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ οι πολίτες θα φιλοξενηθούν στα δημοτικά κτίρια που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους με μέριμνα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ

Ο Δήμος Εορδαίας ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών ,οι οποίες είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών , θα λειτουργούν καθημερινά από τις ώρες 8π.μ. έως τις 3μ.μ. και από 5μ.μ. έως 8 μ.μ. οι χώροι του Α΄και Β΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαϊδας που διαθέτουν κλιματισμό , όπου μπορούν να φιλοξενούνται .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.