Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για τους εργαζομένους του Δήμου Εορδαίας

m87rm7etmteyrs6trst

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαϊδας το διάστημα 8-20 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , για τους Δημοτικούς Υπαλλήλους .

Η εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε εκτός ωραρίου εργασίας , ενώ τα τραύματα, οι αιμορραγίες ,οι δηλητηριάσεις, οι διάφορες κακώσεις του σκελετού, η ηλεκτροπληξία ,η στηθάγχη, το έμφραγμα , η απώλεια αισθήσεων , η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, η απινίδωση και άλλα θέματα , ήταν κάποια από τα βασικά σημεία των Σεμιναρίων , που παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Εορδαίας .

Οι συμμετέχοντες στα Σεμινάρια ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαϊδας Ιωάννα Μοσχίδου-Ευαγγέλου για την πρωτοβουλία τους και ιδιαίτερα την εκπαιδεύτρια Αγνή Γρατσία για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία τους, προκειμένου να λάβουν το «Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών» τριετούς διάρκειας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.