Ενημέρωση για την αντιπυρική περίοδο στις Δημοτικές Ενότητες Ελίμειας και Αιανήςfotia_dasos2456456

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Δ/νση Δασών Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, γεωργούς, κτηνοτρόφους και κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων ΕΛΙΜΕΙΑΣ και ΑΙΑΝΗΣ, προκειμένου να ενημερωθούν για τα μέτρα πρόληψης που είναι απαραίτητα να λαμβάνονται καθ’όλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, για την αποτροπή εκδήλωσης δασικών κι χορτολιβαδικών πυρκαγιών.

Επίσης θα ενημερωθούν για τις υποχρεώσεις των πολιτών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και για τις επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο, που μπορεί να προκύψουν από την εκδήλωση των πυρκαγιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29-06-2017 και ώρα 19.30 στο κοινοτικό κατάστημα της Τ.Κ.Καρυδίτσας και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωσή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.