Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με τον Δήμαρχο Κοζάνης

kjyrtsjtrashrteahresjtrdkytfyjtfrdyj

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και αντιπροσωπείας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, αποτελούμενης από τον γραμματέα της οργάνωσης και μέλη του συντονιστικού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το επικείμενο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία στις αρχές Ιουλίου.

Ο δήμαρχος Κοζάνης ανέλυσε τους βασικότερους αναπτυξιακούς άξονες βάσει των οποίων θα κινηθεί η δημοτική αρχή και συμφωνήθηκε πως αγροτικός τομέας, πολιτισμός, έργα υποδομής και μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή μπορούν να χαράξουν τον δρόμο της ανάπτυξης για την περιοχή. Ειδικότερα, η δυνατότητα παραχώρησης από την κεντρική κυβέρνηση στον Δήμο και κατ΄επέκταση στην κοινωνία της Κοζάνης και αξιοποίησης περιοχών εντός του αστικού ιστού (σιδηροδρομικός σταθμός, στρατόπεδο Μακεδονομάχων κλπ) θα αποτελέσουν ορόσημο για την αναζωογόνηση της πόλης και πρότυπο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των πολιτών.

Τέλος, συζητήθηκαν τρέχοντα λειτουργικά ζητήματα του Δήμου, καθώς και θέματα πολιτιστικού σχεδιασμού για την εαρινή περίοδο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.