Βίντεο: Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση του δρόμου προς Καταφύγι, στη θέση κατολίσθησης «Μπιτζινίσιος» – Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορίαwstuiydtiukdtiuid6yuy6firyy

Με αφορμή τη συζήτηση του θέματος -μεταξύ άλλων-, κατά τη συνέντευξη τύπου του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, για την κατάσταση των έργων αποκατάστασης της μεγάλης κατολίσθησης του δρόμου Βελβεντού – Καταφυγίου στη θέση «Μπιτζινίσιος» και την πληροφορία ότι η Π.Ε. Κοζάνης «ψάχνει» για ημερομηνία επίσημης παράδοσης του δρόμου στην κυκλοφορία το αμέσως προσεχές διάστημα, επισκεφθήκαμε και καταγράψαμε (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ) την υπάρχουσα κατάσταση.

Εκεί διαπιστώσαμε ότι πράγματι εκτελούνται έργα επίστρωσης του δρόμου σε προχωρημένο στάδιο, κάτι που προμηνύει την πρόθεση άμεσης παράδοσης του δρόμου στην κυκλοφορία. Από την άλλη παρατηρήσαμε ότι κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο (σε σύγκριση με οπτικό υλικό Νοε. 2016), υπήρξαν κάποια πρόσθετα προβλήματα κατολίσθησης -το πόσο σοβαρά δεν είμαστε σε θέση να το κρίνουμε-, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και μπορεί να μεταθέσουν (πόσο;) την ημερομηνία παράδοσης.

Πάντως, από την εικόνα που είδαμε και ανεξάρτητα από την ημερομηνία παράδοσης του δρόμου, θα παρακινδυνεύσουμε την εκτίμηση ότι, το «σήριαλ Μπιτζινίσιος» δεν έχει τελειώσει…

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.