Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Σκ΄ρκας, η πρώτη από μια σειρά συνελεύσεων στην πόλη της Κοζάνηςtrjymdtyemtmyttyyt

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης προχώρησε σε έναν απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και συζήτησε με τους δημότες για τα προβλήματα, που τους απασχολούν. Παράλληλα αναφέρθηκε σε μια σειρά από σημαντικές εξελίξεις όπως η παραχώρηση στο Δήμο Κοζάνης της έκτασης του Σιδηροδρομικού Σταθμού, η ενεργοποίηση της ΒΙΠΕ Κοζάνης, το άνοιγμα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λευκόβρυσης, η ανακατασκευή των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ στο ΔΑΚ Κοζάνης, η ανάπλαση του Κουρί που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, η σημαντική πρόοδος των συνομιλιών με τους αρμόδιους φορείς για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων και την αξιοποίηση του Ξενία.

Στη συζήτηση τέθηκαν σημαντικά ζητήματα, όπως το Γενικό Πολεοδομικό, τα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις, η καθημερινότητα, η κατάσταση στο Δημοτικό Πάρκο και στην πλατεία της Σκ’ρκας κ.α

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κοζάνης ενημέρωσε τους πολίτες πως:
– Τους επόμενους μήνες δημοπρατείται η κατασκευή της οδού Αηλιόστρατας μέχρι το αμαξοστάσιο του Δήμου (Νιάημερος)
– Δημοπρατείται η κατασκευή πεζοδρομίων στην περιοχή του Ξενία.
– Ολοκληρώνεται η μελέτη για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης.
– Προχωρά η μελέτη και τους επόμενους μήνες θα δημοπρατηθεί το έργο ολοκλήρωσης του Δημοτικού Κήπου Κοζάνης προϋπολογισμού περίπου 300.000 ευρώ που περιλαμβάνει συντήρηση διαδρόμων, πρασίνου, λιμνών, διαμόρφωση του πάνω μέρους του πάρκου (ανοιχτό γυμναστήριο- αναψυκτήριο- τουαλέτες).

Οι λαϊκές συνελεύσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλες γειτονιές της Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.