Ο Θ. Μουμουλίδης για τις πρόσφατες δηλώσεις Κικίλια από την Κοζάνη σχετικά με την ΕΡΤ



moumoulidis2345343653Θέμης Μουμουλίδης: «H N.Δ. δια του εκπροσώπου της δηλώνει αμετανόητη στο ζήτημα της ΕΡΤ και μας διαβεβαιώνει πως επιστρέφοντας στην διακυβέρνηση θα ολοκληρώσει το «έργο» της»

Δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Κοζάνης.

«Είναι απολύτως αυτονόητο, πως η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί ευθεία επίθεση στην ΕΡΤ, γιατί απλά η ΕΡΤ είναι σήμερα μια από τις μη ελεγχόμενες φωνές στο χώρο των ΜΜΕ. Ανήκει στην κατηγορία των ΜΜΕ που δεν συμμετέχουν στην καλά σχεδιασμένη επικοινωνική αποδόμηση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όταν κ. Κικίλιας δηλώνει πως η ΕΡΤ δεν είναι βιώσιμη- διαστρεβλώνοντας την παραγματικότητα την οποία ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. είναι βέβαιο πως γνωρίζει- μας αποκρύπτει συνειδητά, πως η ΕΡΤ προσφέρει περισσότερα από 100 εκκατομύρια ευρώ ετησίως στην εθνική οικονομία και ΔΕΝ επιβαρύνει τον εθνικό προυπολογισμό ούτε ένα ευρώ».

Σχετικά με το σχόλιο περί κομματικού μαγαζιού, ο κ. Κικίλιας δεν έχει παρά να κοιτάξει στο παρελθόν της ΕΡΤ, αλλά και άλλων οργανισμών [κραυγαλέο παράδειγμα η περίπτωση του «Ερρίκος Ντυνάν»] και να ανακαλύψει την μακρινή και διαχρονική συγγένεια του κόμματός του με το πελατειακό κράτος που , που μαζί με το ΠΑΣΟΚ – κόμματα απολύτως υπεύθυνα για την χρεοκοπία της χώρας- εξέθρεψαν.

Το μόνο που έπραξε η κυβέρνηση είναι η αποκατάσταση όσων με πραξικοπηματικό τρόπο «δημιούργησε» η κυβέρνηση Σαμαρά. Το «μαύρο» στην ΕΡΤ ήταν ευθεία αμφισβήτηση της δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος. Είναι χρέος κάθε δημοκρατικής κυβέρνησης να υπερασπιστεί κάθε θέση εργασίας και να αγωνιστεί για την δημιουργία υγιών προυποθέσεων για τη δημιουργία και νέων θέσεων, θέση γεγονός που με συνέπεια υπηρετεί η κυβέρνησή μας».

«H N.Δ. δια του εκπροσώπου της από την Κοζάνη, δηλώνει αμετανόητη και στο ζήτημα της ΕΡΤ και μας διαβεβαιώνει πως επιστρέφοντας στην διακυβέρνηση θα ολοκληρώσε το «έργο» της.

Ο κ. Κικίλιας , ως αμετανόητος εκφραστής μιας άλλης εποχής, διατυπώνει ευσεβείς πόθους. Τίποτε δεν διδάχτηκε, αφού αυτοσκοπός και μονόδρομος για το κόμμα που υπηρετεί, είναι η με κάθε τρόπο επάνοδος στην διακυβέρνηση της χώρας, πράγμα που δυστυχώς για την Ν.Δ. αργεί πολύ».

«Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, την οποία οργανωμένα συμφέροντα πολέμησαν λυσσαλέα, είναι φανερό πως αλλάζει το τοπίο στην ελληνική κοινωνία, αλλάζει κυρίως η αντζέντα, η οποία επικεντρώνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της κυβέρνησης και στην έξοδο της χώρας στις αγορές.

Η επιτυχία μιας κυβέρνησης , που πολεμήθηκε όσο καμιά άλλη στην ιστορία της χώρας, θα είναι η απάντηση στην ματαιοδοξία των εκφραστών του παρελθόντος».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.