Επιτυχημένος ο 6ος Αγώνας Δρόμου Προφήτη Ηλία 10χλμ. στην Κερασιά Κοζάνης με τη συμμετοχή 175 δρομέωνDSC06037kl75dek75edki75deki7

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 6ου Αγώνα Δρόμου Προφήτη Ηλία 10χιλ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στην Κερασιά Κοζάνης. Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, απ” όλη την Ελλάδα, σύνολο 175 δρομείς που βρέθηκαν στην αφετηρία.

Η έναρξη δόθηκε στις 10:00πμ από την πλατεία του χωριού και η διαδρομή περιελάμβανε την άνοδο μέχρι το χωριό Κτένι και επιστροφή, με τον τερματισμό να γίνεται πάλι στην πλατεία.

Επιπλέον του δρόμου των 10χλμ έγινε και ο αγώνας του γύρου του χωριού της Κερασιάς -περίπου 1000μ.- όπου συμμετείχαν περί τα 60 παιδιά.

k76r4xi7k64x7ik64z7ik6z47ik65xi7k

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο «Ελιμειακός» Κερασιάς και συνδιοργάνωτη την Π.Ε Κοζάνης -ΟΑΠΝ Δ.Κοζάνης, ΑΑΣ Κερασιάς. Εξελίχτηκε σε μια γιορτή όλων των κατοίκων του χωριού, που χειροκρότησαν με θέρμη τους αθλητές ενώ οι γυναίκες είχαν προετοιμάσει και παρέθεσαν σπιτικά εδέσματα στους συμμετέχοντες και σε όλους τους παρευρισκομένους

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε στην γενική ανδρών ο Λάζαρος Καπετάνος από τα ΣΔΟΕ

Στις γυναίκες πρώτευσε στην γενική γυναικών η Aναστασία Ελευθεριαδου από τον σύλλογο Γρεβενών

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πολύτιμη βοήθεια πρόσφερε και τους ευχαριστούμε πολύ η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης, την ένωση ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ,και το ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μικρούς και μεγάλους ,τις γυναίκες του χωριού για τα τοπικά εδέσματα που πρόσφεραν ,τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ.Πλακεντά ,τον Αγροτικό Σύλλογο Κερασιάς ,την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και βέβαια όλο το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΜΣ τον Τότσκα Αργύριο και τον Πρόεδρο του χωριού Τότσκα Αντώνιο.

Ακόμα τον μεγάλο χορηγό Πολίτικο μπαχτσέ που προσέφερε χυμούς σε όλους τους αθλητές.

ki76cri7k64rxi7k64zi764xsi765dc7ik

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.