Απάντηση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης σε δημοσίευμα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Κάλεσμα για την περιφερειακή συνδιάσκεψη στην Κοζάνη

pasok346345

Με ελιτίστικο και ύφος «χιλίων καρδιναλίων» η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στον τοπικό τύπο (12/06) «απάντηση» στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ στο ΟΡΥΧΕΙΟ ΠΕΔΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

Κατά τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ «δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε»…
Πρόκειται – προφανώς – για «αριστερή» αντίληψη και άποψη για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ!!!

Θα πρέπει – εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ – να γνωρίζουν ότι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ είναι το δικαίωμα να ΟΜΙΛΕΙΣ…
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να υπερασπίζεσαι τον ΑΛΛΟ να ΕΧΕΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΟΜΙΛΕΙ…

Μια ΑΠΛΗ ανάγνωση των ΚΛΑΣΙΚΩΝ μάλλον είναι αναγκαία…

Δυστυχώς – για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ- ΔΕΝ είμαστε διόλου Αισιόδοξοι ότι μπορούν να ΔΙΑΛΕΧΘΟΥΝ με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

Δυστυχώς – για αυτούς – ΠΟΤΕ δεν λειτούργησαν ΜΕΣΑ σε αυτήν, ΔΕΝ τους βρήκαμε στους δρόμους του αγώνα, ούτε μπροστά στα προβλήματα για’ αυτό και ΔΕΝ τους γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ παρά μόνο πέντε συγγενείς, η μάνας τους και οι γείτονες….

Δυστυχώς – γι’ αυτούς – ΚΑΠΟΙΟΙ ετερόφωτοι ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΙ – των ημερών της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ – βρέθηκαν στον ΑΦΡΟ αλλά το ίδιο –όπως είναι γνωστό- συμβαίνει και με τον ΦΕΛΛΟ στο ΝΕΡΟ…

Ευτυχώς όμως για όλους τους άλλους «ΔΕΝ μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς ανθρώπους για πολύ χρόνο»…

Τέλος για την ΟΥΣΙΑ του δημοσιεύματος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης για το φαινόμενο στο ορυχείο πεδίου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ καταθέτουμε –ξανά- τα παρακάτω:

1) ΔΕΝ θα δεχθούμε – μαζί με την κοινωνία – με αφορμή την κατολίσθηση στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ τον «ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ» του Λιγνίτη στην συμβολή του στην παραγωγή Η/Ε.
2) ΔΕΝ θα δεχθούμε – μαζί με την κοινωνία – το κλείσιμο της δραστηριότητας του ΟΡΥΧΕΙΟΥ και του παρακείμενου σταθμού παραγωγής Η/Ε.
3) ΔΕΝ θα δεχθούμε την βίαιη αποστρατεία χιλίων εργαζομένων στο πεδίο
4) ΔΕΝ θα δεχθούμε την μεγαλύτερη φτωχοποίηση άλλων 5.000-7000 ΕΜΜΕΣΑ εμπλεκομένων με την δραστηριότητα
5) ΔΕΝ θα δεχθούμε την ΕΡΗΜΩΣΗ του βιομηχανικού άξονα ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Θα αναμένουμε «με το όπλο παρά πόδα» για την ταχύτατη ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και της ΑΚΡΙΝΗΣ.

Την αποκατάσταση και παραγωγική λειτουργία του ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ με την ΚΑΛΗ ποιότητα Λιγνίτη (~1800Kcal) για την ασφάλεια εφοδιασμού καυσίμου ΤΟΣΟ στον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΣΟ και στη ΜΕΛΙΤΗ 1 και προοπτικά στη ΜΕΛΙΤΗ 2.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περιφερειακή ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
Κοζάνη 18/06/2017
Αίθουσα: ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ
Ώρα έναρξης 11:00 π.μ.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ προσκαλεί τους πολίτες της περιοχής στον προσυνεδριακό μας διάλογο στο πλαίσιο του Συνεδρίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Πρόκειται για ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ διαδικασία ενημέρωσης για τις προγραμματικές μας θέσεις αλλά και διαδικασία κατάθεσης προτάσεων προκειμένου η περιοχή αλλά και η πατρίδα να κάνουν γοργά ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Στην συνδιάσκεψη συμμετέχουν με ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. Φώφης Γεννηματά, οι ΦΟΡΕΙΣ της περιοχής με ΛΟΓΟ και κατάθεση υπομνημάτων, όπου στο πλαίσιο του συνεδρίου να αποτελέσουν θέσεις της παράταξης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Την Πολιτική εισήγηση στην περιφερειακή μας συνδιάσκεψη θα παρουσιάσει ο κ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Σας περιμένουμε στη συνδιάσκεψη προκειμένου όλοι μας να κατακτήσουμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ γνώση για να είμαστε ΟΛΟΙ μας ουσιαστικότεροι και πιο αποτελεσματικοί.

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.