Αλλάζει προσωρινά η πιάτσα των ταξί στην οδό Ιπποκράτους από τη Δευτέρα 19/6 – Δείτε αναλυτικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις



waretawretharethrasthrsthrt

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της έναρξης εργασιών του έργου «Διαμόρφωση Οδού Ιπποκράτους» και σύμφωνα με την 239/2017 (ΑΔΑ: ΨΓ0ΚΩΛΠ-1ΙΥ) Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης θα γίνουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα αρχίσουν να ισχύουν από την Δευτέρα 19/06/2017:

1. Τη προσωρινή μονοδρόμηση της οδού Ιπποκράτους και της οδού Εθελοντών με κατεύθυνση από την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς την οδό Παύλου Μελά.

2. Η προσωρινή μεταφορά της πιάτσας ταξί καθόλη τη διάρκεια που θα εκτελούνται οι εργασίες για το συγκεκριμένο έργο. Θα χωροθετηθούν 2 θέσεις επί της Παύλου Μελά στην παρκίδα έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας, 4 θέσεις στην οδό Εθελοντών (πριν την οδό Σεφέρη), και 11 θέσεις επί της οδού Ιπποκράτους απέναντι από τα ΕΛΤΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.