Επιτυχημένη, κατά τους διοργανωτές, η 9η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα



878i6rirdxi6rsdi6dsi67i

Ραντεβού για το 2018 έδωσαν εκθέτες και συντελεστές

Έκλεισε της πύλες της το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου, η 9η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας. Ο απολογισμός είναι ιδιαίτερα θετικός, αφού η προσέλευση επισκεπτών συνέχισε και φέτος να έχει αυξητική τάση, με την πλειοψηφία των εκθετών να δηλώσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ευκαιρία που είχαν να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, τράβηξαν τα βλέμματα και έδωσαν χρώμα στην έκθεση. Η ημερίδα για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότηταείχε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, που ανέδειξαν το ρόλο και τις προοπτικές της γυναίκας στην τοπική οικογενειακή επιχείρηση. Η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη ξεσήκωσε τη νεολαία, με χιλιάδες νέους και νέες να τραγουδούν και να χορεύουν στο ρυθμό των τραγουδιών του γνωστού ερμηνευτή. Η Ντίνα Νικολάου με το γαστρονομικό ταξίδι που μας επεφύλασσε σε παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, ανέδειξε τα τοπικά μας προϊόντα δημιουργώντας εντυπωσιακές γεύσεις. Το 3οLatinFestivalΔυτικής Μακεδονίας, ξεσήκωσε το κατάμεστο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου, με τους εξαιρετικούς χορευτές των σχολών που συμμετείχαν να εντυπωσιάζουν. Το FashionShow, ανέδειξε τις τελευταίες τάσεις της μόδας μέσα από εντυπωσιακές δημιουργίες ελληνικών και ξένων οίκων, ανεβάζοντας ιδιαίτερα το επίπεδο της αισθητικής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν και στη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση. Πρώτα από όλα τους εκθέτες και τους επισκέπτες που έδωσαν ζωή στο εγχείρημα που με συνέπεια γίνεται στην Πτολεμαΐδα εδώ και εννέα χρόνια. Ακολούθως ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την υποστήριξη, το ΕΒΕ Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Εορδαίας, την Εθνική Συνομοσπονία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, τη ΔΕΗ ΑΕ, την ΕΡΤ, την ανάδοχο εταιρία EXPOCOM, και την ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΞΕΕ για τη φιλοξενία. Ευχαριστεί επίσης, όλους όσους «έτρεξαν» εθελοντικά, και συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Άπαντες, έδωσαν ραντεβού για την επετειακή 10ηEgnatiaExpo 2018, της οποίας ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει με πολλές νέες ιδέες. Η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, η EgnatiaExpo, θα είναι παρούσα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.