Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του ευεργέτη Θεόδωρου Καρυπίδη



srttrsuyytrtsΈνας σεμνός άνθρωπος που ακολούθησε το δύσκολο δρόμο της μετανάστευσης και επέστρεψε ως ευεργέτης στη γενέτειρά του, έφυγε από κοντά μας.

Με μοναδικό κίνητρο τη διάθεση για προσφορά ο Θεόδωρος Καρυπίδης, πάντα διακριτικά, στάθηκε δίπλα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και στους συντοπίτες του, προσφέροντας με κάθε τρόπο. Τελευταία του μεγάλη προσφορά τα 21 υπερσύγχρονα εξοπλισμένα κρεβάτια που καλύπτουν τις ανάγκες της Καρδιολογικής Κλινικής και ανακουφίζουν τον πόνο των ασθενών.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης υπήρξε πραγματικός ευεργέτης που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του και άφησε σημαντική παρακαταθήκη, τιμώντας την παράδοση των ευεργετών της Δυτικής Μακεδονίας και αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του.

Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους αγαπημένους του.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


55edtj5yw56jwq56jw5w4q


Η Διοίκηση και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κοζάνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Θεόδωρου Καρυπίδη, μεγάλου δωρητή του Νοσοκομείου Κοζάνης, που με την προσφορά του, όλα αυτά τα χρόνια στους πολίτες της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας απέδειξε μεγαλόκαρδα την αγάπη του προς τον τόπο που για πολλά χρόνια τον στερήθηκε.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
«ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ»- «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ»
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Θεόδωρου Καρυπίδη

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Θεόδωρου Καρυπίδη, ευεργέτη του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης .

Το παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς του, αποτελεί φωτεινό φάρο για ολόκληρη την κοινωνία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.