Στις 18 Ιουνίου ο Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου – Δείτε πληροφορίες

22wrthw46hj5twhjw5rh6ju

Οργανωτικά θέματα σχετικά με τον 12ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο Λίμνης Πολυφύτου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου συζήτησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Φώτης Ζυγούρης με Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Συμβουλίων καθώς και στελέχη της Τροχαίας Κοζάνης. Ζητούμενο ο συντονισμός όλων για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση που για πρώτη φορά περιλαμβάνει και τις δύο μεγάλες γέφυρες της λίμνης Πολυφύτου, Σερβίων και Ρυμνίου.

Ο κ. Ζυγούρης υπογράμμισε την ιδιαιτερότητας της φετινής διοργάνωσης και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την ένταξη στη διαδρομή μεταξύ άλλων και της Γέφυρας Ρυμνίου ευχαριστώντας το Δήμο Κοζάνης για την αποδοχή της πρότασης του Συλλόγου Αιμοδοτών Σερβίων ξεπερνώντας έτσι και το πρόβλημα που υπάρχει στην διαδρομή που διεξάγονταν για μία περίπου δεκαετία ο αγώνας. Στόχος είναι, όπως ανέφερε ο κ. Ζυγούρης, να ξεπεραστούν τα προβλήματα στο τμήμα της παλιάς διαδρομής κοντά στο Φράγμα Πολυφύτου ώστε ο Ποδηλατικός Γύρος που είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη να πραγματοποιείται σε όλο το μήκος της διαδρομής που αγγίζει τα 100χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή με υψομετρικά και χιλιομετρικά δεδομένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://el.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18220560
Σέρβια, Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, Βαθύλακκος, Αμυγδαλιά, Ανατολή, Πύργος-Σταυρωτή, Κοντοβούνι, Σπάρτο, Καισαρειά, Γέφυρα Ρυμνίου, Ρύμνιο, Γούλες, Αυλές, Κρανίδια, Κεντρική Πλατεία Σερβίων.

33w4h65wq4hyw46hyw456huy56

Σάββατο 17 Ιουνίου
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων Αιμοδοσία 9π.μ.- 2 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου

Κυριακή 18 Ιουνίου
Αφετηρία Εκκίνηση Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου της Λίμνης Πολυφύτου 10:30π.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων
Ποδηλατοβόλτα για παιδιά στα Σέρβια 10:45π.μ.
Απονομές 12:30μ.μ. Κεντρική Πλατεία Σερβίων
Κεντρική Πλατεία Σερβίων 10:30π.μ. 2μ.μ. Εθελοντική λήψη δείγματος για δότες μυελού των οστών από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Κοζάνης ‘’Γέφυρα Ζωής΄΄

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης, Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.