Εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά του κέντρου φροντίδας Α.ΜΕ.Α. στην Πτολεμαΐδα88kydkydtkydtjydjytdjΠτολεμαΐδα: Χορεύουμε-Τραγουδάμε-Συνεισφέρουμε,
Για το κέντρο φροντίδας παιδιών Α.Μ.Ε.Α.
-22 Ιουνίου στο Δίφωνο.

Μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά του κέντρου φροντίδας Α.ΜΕ.Α. στην Πτολεμαΐδα, διοργανώνεται σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α., από το eordaialive.com και το Δίφωνο, με τη συμμετοχή των γνωστών και αγαπημένων τοπικών μουσικών σχημάτων ‘’FIASCO’’ και ‘’Δήθεν’’, καθώς και της σχολής χορού ‘’BOLERISTAS’’.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση μετά το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο café bar ‘’Δίφωνο’’ στην Πτολεμαΐδα.

Με το μήνυμα ‘’Συμμετέχουμε-χορεύουμε-τραγουδάμε και συνεισφέρουμε’’, στην εκδήλωση αυτή καλούνται όλοι να φέρουν την διάθεση και το χαμόγελο τους, μαζί με την αλληλεγγύη και την αγάπη τους για τα παιδιά.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Μαυρίδης και οι διοργανωτές υπόσχονται σε όλους μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, αλλά και εκπλήξεις!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.