Αντιμετωπίστε με επιτυχία την αραίωση μαλλιών με τη μεταμόσχευση μαλλιών



dtujmsmryustuysrmuyduyt

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των ανδρών, αλλά και των γυναικών αρκετές φορές, είναι η τριχόπτωση. Παροδική ή μόνιμη, προκαλεί μεγάλο άγχος και καταρρακώνει την αυτοπεποίθησή μας, ιδιαίτερα στην περίπτωση που συνοδεύεται και με εμφανή αραίωση.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, αφού αν επιλέξετε την κατάλληλη, εξειδικευμένη και άρτια καταρτισμένη ιατρική ομάδα, μπορείτε να επαναφέρετε τη νεότητα και τη δύναμή σας με τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Μιλώντας με τον πλαστικό χειρουργό και Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics (βραβευμένης ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για το 2016 και το 2017), Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, ενημερωθήκαμε πως υπάρχει άμεση λύση στο πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών, ανώδυνα, με εγγυημένα αποτελέσματα αλλά και φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα.

«Στην κλινική μας εφαρμόζουμε με επιτυχία την πρωτοποριακή μέθοδο FUE, η οποία σε αντίθεση με παλαιότερες τεχνικές δεν αφήνει σημάδια και ουλές, καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Η διαδικασία είναι απλή για τον ασθενή, όμως απαιτεί μακρά και εξειδικευμένη εκπαίδευση από τον πλαστικό χειρουργό ώστε ο σχεδιασμός και η κατανομή των τριχοθυλακίων στην τοποθέτηση να οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Όπως παρατηρούμε στο βίντεο, τα τριχοθυλάκια εξάγονται από το πίσω μέρος του κεφαλιού (δότρια χώρα) και εμφυτεύονται, ανώδυνα, ένα προς ένα στη λήπτρια ζώνη όπου παρατηρείται και η αραίωση, χωρίς υποδοχές αλλά με τη χρήση ειδικών συσκευών εμφύτευσης (τοποθέτηση με implanter device). Με τον τρόπο αυτό δεν προκαλούμε τραύμα και ουλές στην λήπτρια χώρα και η φύτρωση των τριχών είναι πιο φυσική, με κατάλληλη φορά και γωνία φύτρωσης, λόγω της ικανότητας του implanter να προσαρμόζεται, ανάλογα με την περιοχή όπου γίνεται η τοποθέτηση.

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες με προβλήματα ανδρογενετικής ή άλλων μορφών αλωπεκίας και μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις όπως η αραίωση μαλλιών λόγω εγκαύματος ή τραύματος, αλλά και σε αραίωση στα γένια ή τα φρύδια.

Advanced Hair Clinics
Αθήνα: (+30) 210 6980451
Κηφισιά: (+30) 210 6232220
Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240
Πάτρα: (+30) 2610 226562
Ρόδος: (+30) 22410 32700
Λεμεσός: (+357) 25251040

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.