Πότε θα αποκατασταθούν οι προστατευτικές πλαϊνές μπάρες, στη διασταύρωση Αιανής – Καισαρειάς;6luyfluyfluyfulo

Κλείνοντας την παρουσίαση του τροχαίου ατυχήματος, που είχε συμβεί στην επίμαχη διασταύρωση προς Καισαρειά – Αιανή (έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα στο σημείο αυτό), μετά την έξοδο από τη γέφυρα Ρυμνίου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, με -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές του οχήματος και ξήλωμα περίπου 12-15 μέτρων προστατευτικών μεταλλικών μπαρών του πλαϊνού στηθαίου πάνω στη στροφή, είχαμε διερωτηθεί «να δούμε τώρα πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές στο πλαϊνό στηθαίο…».

Πέρασαν από τότε περισσότεροι από 4 μήνες και δεν έγινε απολύτως τίποτε… Πέρα βέβαια από τη βασική έλλειψη των προστατευτικών μπαρών ασφαλείας όλο αυτό το διάστημα, δεν έχουν διευθετηθεί στοιχειωδώς κάποια επικίνδυνα σημεία που προεξέχουν (κολονάκια, λάμες, τσιμέντα, ως φωτο).

Τι δικαιολογίες να υπάρξουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας; (αν ήταν έστω και μικρό τεχνικό έργο -πχ Χάντακας, λίγο πιο πάνω-, θα λέγανε ότι απαιτείται μελέτη, χρονοβόρα διαδικασία διαγωνισμού, κλπ. Εν προκειμένω τι;).

Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε στο θέμα…

7kytdjytdyjdyk

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.