Συνάντηση των Περιφερειαρχών της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη για τα διόδια, μετά από πρωτοβουλία του Θ. Καρυπίδηkaripidis23Συνάντηση τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 2 το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν οι τέσσερις Περιφερειάρχες της Βόρειας Ελλάδας, για το θέμα της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση θα συμμετέχουν οι Περιφερειάρχες Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστος Μέτιος, με στόχο την αλλαγή της απόφασης της κυβέρνησης στο θέμα της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση των Περιφερειαρχών της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη για τα διόδια, μετά από πρωτοβουλία του Θ. Καρυπίδη

  1. Θόδωρε, σε πρόλαβε ο Λευτέρης! Τις κέρδισε αυτός τις εντυπώσεις. Γιατί μόνο εντυπώσεις μπορείτε να κερδίσετε, τίποτε άλλο δυστυχώς!
    Και δεν κατηγορώ εσάς, σίγουρα δε φταίτε εσείς!
    Δεν τα βάζεις με το σύστημα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.