Ραχήλ Μακρή σε Χάρη Κάτανα: «Με την ψήφο του το καλοκαίρι του 2015 εξουσιοδότησε την εκποίηση της Εγνατίας οδού»

sdtyjwtrjyetyjetyjetytjeyetyjtyjtr

Ραχήλ Μακρή: «Καταλαβαίνουμε την αγωνία του πρώην βουλευτή ΑΝΕΛ Ν. Κοζάνης για την εγκατάσταση 38 σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό, μόνο που η συγκυβέρνηση τηρεί τα συμφωνηθέντα, ψηφισθέντα και υπογραφέντα του μνημονίου, που και ο ίδιος ψήφισε κατά παρέκκλιση της εντολής των πολιτών του Ν. Κοζάνης. Κάποιοι ξέρουμε τι ψηφίσατε χωρίς να διαβάζετε και δυστυχώς για εσάς, τα πρακτικά μένουν. Ναι σε όλα!»

Ο π. Βουλευτής των ΑΝΕΛ με άρθρο του σε site της Κοζάνης με τίτλο «νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία οδό» (κλικ εδώ) συνεχίζει τον εμπαιγμό των πολιτών του Ν. Κοζάνης, την ίδια ώρα που με την ψήφο του το καλοκαίρι του 2015, μεταξύ άλλων υποδομών εξουσιοδότησε την εκποίηση της Εγνατίας οδού.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Χάρη Κάτανα, ότι στις 10 Ιουλίου 2015, μαζί με 221 γαλάζιους, πράσινους, ροζ και «Ποταμίσιους» Βουλευτές του μνημονιακού τόξου παρείχαν εξουσιοδότηση προς τον Πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, ως αναπληρωτή του, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Επικρατείας, για την ολοκλήρωση του
ξεπουλήματος της Εγνατίας οδού στους δανειστές, καθώς και των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας, προκειμένου να συνάψουν σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό
Σταθερότητας για την χρηματοδότηση του δημόσιου χρέους για την περίοδο 2015 – 2018.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κάτανα ότι, η Εγνατία οδός συμπεριλαμβάνεται στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο κατέχει το 100% των μετοχών της και προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την εκποίηση της, για την αποπληρωμή του χρέους, καθώς και την στήριξη των τραπεζών και με την δική του ψήφο.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κάτανα ότι, σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγραφος 7 του ν. 3986 περί ιδρύσεως του ΤΑΙΠΕΔ, κάθε πράγμα που μεταβιβάζεται ή παραχωρείται στο Ταμείο δεν μπορεί να αναμεταβιβαστεί στο προηγούμενο κύριο ή δικαιούχο καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Ενώ στο ίδιο άρθρο στην παράγραφο 14 αναφέρεται ότι, το τίμημα που εισπράττει από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων διατίθεται για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους αποκλειστικά, ενός χρέους που με την ψήφο του στο μνημόνιο τρία αναγνωρίστηκε.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Ν. Κοζάνης για την απόφαση εγκατάστασης και λειτουργίας 38 νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό μέσα στους επόμενους μήνες από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μόνο που η συγκυβέρνηση τηρεί τα συμφωνηθέντα, ψηφισθέντα και υπογραφέντα του μνημονίου που ο ίδιος ψήφισε κατά παρέκκλιση της εντολής των πολιτών του Ν. Κοζάνης στις 5 Ιουλίου 2015.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του για το ξέπλυμα των πολιτικών του πράξεων για το πολιτικό του μέλλον, ωστόσο καλό είναι να αποφεύγει τον λαϊκισμό που δεν αρέσει στον νέο του πολιτικό του αρχηγό, καθώς κάποιοι ξέρουμε τι ψηφίσατε χωρίς να διαβάζετε και δυστυχώς για εσάς, τα πρακτικά μένουν.
Ναι σε όλα.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

3 σχόλια στο άρθρο “Ραχήλ Μακρή σε Χάρη Κάτανα: «Με την ψήφο του το καλοκαίρι του 2015 εξουσιοδότησε την εκποίηση της Εγνατίας οδού»

  1. Να αγιάσει το στοματακι σου ή μάλλον το χεράκι σου μ”αυτά που έγραψες!!!
    Έφυγες από την πολιτική κ αλωνιζουν ανενοχλητοι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.