Ξεκίνησε τη λειτουργία της βιβλιοθήκη στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνηςkfykytdjytsjtrshtrshtasheah

Περιλαμβάνει πάνω από 300 βιβλία ποικίλου περιεχομένου που προέρχονται από την ευγενική δωρεά ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής

Από Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 άρχισε να λειτουργεί βιβλιοθήκη στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Η δημιουργία της βιβλιοθήκης στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, αποτελεί μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων που αφορούν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού πλέον παρέχεται η δυνατότητα στους κρατούμενους να διαβάζουν, αξιοποιώντας δημιουργικότερα το χρόνο παραμονής τους στα κρατητήρια.

Η συγκεκριμένη δράση που έχει να κάνει με συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών όπως είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η δυνατότητα πρόσβασης στην ενημέρωση και τη μόρφωση και τις εν γένει ανθρώπινες συνθήκες κράτησης, αποσκοπεί στην ψυχολογική αποφόρτιση, την επιμόρφωση και καλλιέργεια των κρατουμένων κατά τη σύντομη παραμονή τους στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι η βιβλιοθήκη αποτελείται από -334- βιβλία ποικίλης ύλης, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, ιστορικά κλπ. που προέρχονται κυρίως από την ευγενική δωρεά ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής μας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεκίνησε τη λειτουργία της βιβλιοθήκη στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.