Το χορευτικό του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης στις εκδηλώσεις στο Καρπερό Γρεβενών



artesrtujruyruytdtyjtgy

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Καρπερού Γρεβενών παραβρέθηκε με την χορευτική του ομάδα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργάνωσαν σε συνεργασία με τον Δήμο Δεσκάτης στην κεντρική πλατεία του Καρπερού την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 και χόρεψε χορούς της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών.

Στην όμορφη εκδήλωση που οργάνωσαν οι γυναίκες του Καρπερου παραβρέθηκαν και την παρακολούθησαν ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών κ Μπγιάλας Χρήστος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ Καραστέργιος Δημήτρης, ο Διευθυντής της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών κ Ζαγκανίκας Σίμος και το σύνολο των Καρπεριωτών που ελπίζουμε ν’ αποζημιώθηκαν απ’
την παρουσία μας καθώς και την παρουσία των υπολοίπων χορευτικών τμημάτων από την Δεσκάτη το Αγιόφυλλο την Παλιουριά και το Καρπερό.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Ευχόμαστε να μας ξαναδοθεί η ευκαιρία να ξανανταμώσουμε και σ’ άλλες εκδηλώσεις.

O Πρόεδρος                      Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος       Μπουκάλης Δημήτριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.