Το πιο γρήγορο 10άρι της Ελλάδας! Προκήρυξη του 3ου Αγώνα Δρόμου Νεάπολης ΚοζάνηςsetryjteyjetdyjtyytjeeytjytjeytΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ου ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το πιο γρήγορο 10άρι της Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Βοίου Κοζάνης, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοίου και οι δρομείς Νεάπολης σε συνεργασία με τους φορείς και συλλόγους της περιοχής διοργανώνουν τον 3ο αγώνα Νεάπολης 10 χλμ την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 5 χλμ και παιδικός αγώνας 1 χλμ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 10 χλμ.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το Τσοτύλι στο ύψος του Κέντρου Υγείας στις 10 π.μ. Oι δρομείς θα μεταφέρονται με λεωφορεία στον χώρο της εκκίνησης απο τις 8.00 μέχρι το αργότερο στις 9.00 π.μ. Η διαδρομή του αγώνα θα ακολουθήσει την πορεία της παλαιάς εθνικής οδού Τσοτυλίου-Νεάπολης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση. Η διαδρομή σε όλη την πορεία της θα επιτηρείται από εθελοντές των συλλόγων της περιοχής. Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμει η Τροχαία Κοζάνης. Τροφοδοσία με νερό θα υπάρχει στα 5 χμ και στο 7,5 χμ.

ΑΓΩΝΑΣ 5 χλμ.
Η αφετηρία θα δοθεί στις 9.30 π.μ. από τη διασταύρωση του χωριού Περιστέρα στο 5ο χιλιόμετρο του αγώνα των 10 χμ. Τερματισμός ορίζεται ο πεζόδρομος της Νεάπολης. Ισχύει το ίδιο όπως παραπάνω με τις μετακινήσεις των λεωφορείων. Τροφοδοσία με νερό θα υπάρχει στο 2,5 χμ του αγώνα.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1χλμ.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 9.00 π.μ. από Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης με τερματισμό στον πεζόδρομο.

Η χρονομέτρηση των αγώνων 5 χλμ και 10 χλμ θα γίνει με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ με προαιρετική εισφορά 5 ευρώ για όσους θελήσουν είτε στον αγώνα των 5χμ , είτε στον αγώνα των 10 χμ να πάρουν το τεχνικό Τ-shirt της διοργάνωσης.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ:
Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στον αγώνα των 5χμ και των 10 χμ θα δοθεί καλαίσθητο αναμνηστικό μετάλλιο.
Στον τερματισμό για όλους τους δρομείς θα υπάρχουν νερά, χυμοί και φρούτα ,ενώ ο σύλλογος γυναικών Νεάπολης θα προσφέρει τοπικά εδέσματα.
Ο αγώνας θα καλυφθεί ιατρικά ενώ θα είναι σε ετοιμότητα και το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Στον αγώνα των 10χμ. Θα βραβευθούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης Θα βραβευθούν επίσης με κύπελλο

οι πρώτοι άντρες των εξής κατηγοριών:

12-18

19-29

39-45

45-49

50-59

και 60+

και οι πρώτες γυναίκες των εξής κατηγοριών:

Έως 29
30 -39
40+

*για να γίνει κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον 5 δρομείς, διαφορετικά η κατηγορία θα συγχωνευθεί με την παραπάνω κατηγορία.

Οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης εξαιρούνται των κατηγοριών.

Όριο συμμετοχών:450 αθλητές.

Στον αγώνα των 5 χλμ Θα βραβευθούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης Θα βραβευθούν επίσης με κύπελλο οι πρώτοι άντρες των εξής κατηγοριών:

-18,
19-44,
45+

και οι πρώτες γυναίκες των εξής κατηγοριών:

-18,
19-44,
45+

Οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης εξαιρούνται των κατηγοριών.

Όριο συμμετοχών:220 αθλητές.

Στον αγώνα των 1 χλμ θα βραβευθούν με κύπελλο οι 3 πρώτοι και 3 πρώτες της γενικής κατάταξης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.
Οι αθλητές κάτω των 18 ετών και τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν μόνο μετά την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ύπαρξη γονικής συναίνεσης.

Όριο συμμετοχών:120 αθλητές.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες θα γίνεται μεχρι την Τετάρτη 21-6-2017 ή με την συμπλήρωση του ανώτερου ορίου συμμετοχών για τον κάθε αγώνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στα τηλέφωνα
Σεριστατίδης Γεώργιος: 6974355124

Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις :

Σελίδα : http://neapolisrace.blogspot.gr

facebook: Neapoli running race

e-mail: neapolis.race@gmail.com

ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.