Εκδηλώσεις ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ



kke_bannerΤΕ Γρεβενών – Πέμπτη 8 Ιούνη, στο Δημαρχείο Γρεβενών, στις 8:00μμ, παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967-1974».Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΕ Καστοριάς – Σάββατο 10 Ιούνη, στο Δημαρχείο Καστοριάς, στις 7:00μμ, ομιλία με θέμα «Οι διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στο φόντο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του KKE.

ΤΕ Φλώρινας – Κυριακή 11 Ιούνη, στην καφετέρια «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα, στις 11:00πμ, ομιλία με θέμα «Οι διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στο φόντο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

ΚΟΒ Μικροκάστρου – Καλονερίου της ΤΕ Κοζάνης – Τετάρτη 7 Ιούνη, στο καφέ «ΚΑΚΤΟΣ» στο Μικρόκαστρο, στις 8:45μμ,προβολή του ντοκιμαντέρ για την ίδρυση και δράση του ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.