Πρωτοβουλία για κοινή δράση των τεσσάρων περιφερειών της Εγνατίας Οδού στο θέμα των διοδίων ανέλαβε ο Θ. Καρυπίδηςdiodia_polimilou2134Επιστολή στους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστο Μέτιο και Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλίας για κοινή δράση στο θέμα της εγκατάστασης νέων σταθμών διοδίων κατά μήκος της Εγνατίας Οδού.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ συνάδελφε,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης για την άμεση εγκατάσταση 18 μετωπικών και 20 πλευρικών σταθμών διοδίων, κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, σε καλώ σε συνάντηση εργασίας για το θέμα, προκειμένου να καθορίσουμε την κοινή μας στάση.

Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο απασχολεί το σύνολο των τοπικών κοινωνιών των περιφερειών μας και κρίνεται σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε συνολικά και συντεταγμένα».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.