Βίντεο και φωτογραφίες: Υποχώρησαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ από τα διόδια Πολυμύλου3xzfgnjxfgjnfghghfghf

Με όπισθεν οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής αποχώρησαν από το σημείο όπου είχαν μπλοκαριστεί από τις δυνάμεις των ΚΚΕ και ΚΝΕ στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό.

«Ο σκοπός επιτεύχθη, η νατοική φάλαγγα υποχώρησε μπροστά στην αποφασιστικότητα των δυνάμεων του ΚΚΕ», δήλωσε ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ καλώντας τον λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. «Ο λαός μαζί με τους κομμουνιστές να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί, θα τους κυνηγάμε σε όλη την Ελλάδα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

2srfgtjnxfgjghyhyghg

Κυρίαρχα τα συνθήματα: «Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών», «NATO killers go home», «οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», που φώναζαν συνεχώς οι διαδηλωτές παρά την τρομοκρατία, τις απειλές και τις αστυνομικές δυνάμεις που παρατάχθηκαν νωρίτερα στο χώρο.

«Φραγμό» στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη από την Αλβανία που κινείται επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να ενταχθεί στις συνολικές δυνάμεις, που θα πάρουν μέρος στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Noble Jump» στη Ρουμανία, έθεσαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από τη Δυτική Μακεδονία και την Βέροια, νωρίς το μεσημέρι, στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από την Δυτική Μακεδονία και την Βέροια.

4zdafhbdafhrfstghrgftgtgf

Με ανθρώπινη αλυσίδα μπλόκαραν τη διέλευση σε 20 οχήματα και 2 λεωφορεία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης από την Αλβανία, απαιτώντας να γυρίσουν στο αλβανικό έδαφος.

Η ΝΑΤΟϊκή άσκηση στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, στόχο έχει τη δημιουργία δύναμης ικανής να επέμβει όπου κριθεί αναγκαίο, δηλαδή σε βάρος των λαών. Για την υλοποίησή της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρέχει κάθε είδους διευκολύνσεις και υπηρεσίες στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις, που διέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, ακόμα και με τη συνδρομή Ελλήνων φαντάρων, παιδιών του λαού.

5sxfgnfsxhgnghfhgfhg

Το ΚΚΕ καλεί το λαό να παλέψει για να φύγει η χώρα από το ΝΑΤΟ, να απεμπλακεί από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις, να επιστρέψουν τα ελληνικά στρατεύματα από αποστολές εκτός συνόρων. Να απαιτήσει «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Από τον 902.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο και φωτογραφίες: Υποχώρησαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ από τα διόδια Πολυμύλου

  1. Τέτοια κινητοποίηση διαδήλωση έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια στην γερμανική πρεσβεία ????
    Ξυπνήστε. ……..!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.