Όλα έτοιμα για το πανηγύρι του Δρεπάνου – Κάθε χρόνο και καλύτερο



4drepano

Το ετήσιο πανηγύρι του Δρεπάνου, θα πραγματοποιηθεί από το ερχόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου. Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Χρύσα Αθανασιάδου είναι «ένα πανηγύρι που έχει γίνει θεσμός και με τη συστηματική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια πηγαίνει όλο και καλύτερα. Οι αιτήσεις για συμμετοχή εκθετών κινούνται σε ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα αλλά ακριβή αριθμό θα έχουμε μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, που είναι την Παρασκευή. Εκτιμώ πάντως πως υπάρχει αυξητική τάση».

Η κα Αθανασιάδου σημείωσε πως ο Δήμος έχει κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία και κάλεσε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί το πανηγύρι του Δρεπάνου.

Να υπενθυμίσουμε πως οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν την προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Δημοτικό Κατάστημα Δρεπάνου έως την Παρασκευή 02/06/2017 και ώρες 10 π.μ. έως 4 μ.μ. με τηλέφωνο 2461092202.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :
1. Αίτηση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη.
2. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 τήρησης συγκεκριμένων κανόνων λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης.
3. Φωτοτυπία έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια ΔΟΥ ή μεταβολή έναρξης εργασιών.
4. Φωτοτυπία της πρώτης και της τελευταίας σελίδας από το βιβλίο της ταμειακής μηχανής που είναι θεωρημένο από την αρμόδια ΔΟΥ.
5. Πρόσφατη απόδειξη της ταμειακής μηχανής.
6. Καταβολή του τέλους συμμετοχής.
7. Δημοτική ενημερότητα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Δρεπάνου έχουν οι παρακάτω κατηγορίες :
1. Κάτοχοι αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου.
2. Ειδικές άδειες όπως επαγγελματίες τεχνικών ψυχαγωγικών παιγνίων αλλά και άδειες που έχουν χορηγηθεί με ειδικό καθεστώς ( π.χ αναπήρων πολέμου ).
3. Κάτοχοι άδειας επαγγελματία πωλητή βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών ( ποσοστό 20% επί του συνόλου).
Σημειώνουμε ότι οι εκθέτες που θα δραστηριοποιηθούν, πρέπει να φέρουν σε εμφανές σημείου του εκθετηρίου πάγκου τους, πρόσφατα αναγομωμένο πυροσβεστήρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.