Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Κοζάνη οι εργασίες του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της Ahepa Hellas



7oo75t6d7oid7i5d6iski

Τo τριήμερο Παρασκευή – Κυριακή 26 – 28 Μαΐου 2017, στο αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού», στην Κοζάνη έλαβαν χώρα οι εργασίες του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της Περιφέρειας – 25 (District – 25) της AHEPA HELLAS.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Συνεδρίου, απεύθυναν χαιρετισμό, ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Βουλευτής Φλωρίνης της ΝΔ κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ πρώην Υπουργός κ. Πάρης Κουκουλόπουλος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευάγγελος και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης κ. Χρύσα Αθανασιάδου. Τέλος χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους της AHEPA ο Past Suprepe Governor Νέας Υόρκης κ. Peter Baltis.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Μαΐου, έγιναν οι Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την περίοδο 2017 – ’18. Οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, ψήφισαν και εξέλεξαν παμψηφεί το νέο Κεντρικό Διοικητικό τους Συμβούλιο, το οποία έχει ως κατωτέρω:

1. Κυβερνήτης : Βασίλειος Πετκίδης
2. Αναπληρωτής Κυβερνήτης : Ευστάθιος Κεφαλίδης
3. Γραμματέας : Κωνσταντίνος Κοζυράκης
4. Ταμίας : Κωνσταντίνος Βαρσάμης
5. Αντιπρόεδρος Ελληνισμού : Βασίλειος Γκρέκας
6. Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας : Βαρδής Κορδεράς
7. Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης : Ευάγγελος Καζάκος
8. Αντιπρόεδρος Κοινωνικής Υπευθυνότητας : Ιωάννης Κωττάς
9. Αντιπρόεδρος Οικογενείας & Αριστείας : Χρήστος Καραπιπέρης
10. Υπεύθυνος Αθλητισμού : Δημήτριος Στίγκας
11. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων : Παναγιώτης Ριζόπουλος
12. Υπεύθυνος Εκδηλώσεων : Κυριάκος Κωσταρέλλος

Ακολούθως έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, για τους στόχους της Οργάνωσης για την κοινωνική και εθνική δράση της, στην Ελλάδα για τη νέα περίοδο 2017 – ’18. Αμέσως μετά έγινε η ανάδειξη του νέου AHEPAN OF THE YEAR 2017, για την Ελλάδα και τον τιμητικό αυτό τίτλο έλαβε το μέλος του Τμήματος HJ – κ. Αθανάσιος Παπαπέτρου.

Η διοργάνωση του 18ου Συνεδρίου της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το τοπικό Τμήμα της AHEPA στην Κοζάνη HJ – 15 «Ιωάννης Τράντας». Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα γίνει στις 8,9 και 10 Ιουνίου 2018 και θα διοργανωθεί από το τοπικό Τμήμα της AHEPA HJ – 19 στην ΞΑΝΘΗ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.