Αλλάζει ημερομηνία η φετινή Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης



ekthesiako_mera

Στην μετατόπιση της ημερομηνίας διεξαγωγής κατά ένα μήνα της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης στα Κοίλα Κοζάνης, με στόχο την οργανωμένη συμμετοχή της περιοχής στην διοργάνωση της 82ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης προχώρησε το ΕΒΕ Κοζάνης με το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος αυτής της αλλαγής όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Κώστας Κυριακίδης είναι να προβληθούν τα τοπικά και οι επιχειρήσεις της περιοχής όσο το δυνατόν καλύτερα, να πραγματοποιηθούν οι εμπορικές επαφές και συμφωνίες καθώς και να γίνει στοχευμένη προβολή της Δυτικής Μακεδονίας με τα χρήματα που διατίθενται για αυτό τον λόγο από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης.

Ο κ. Κυριακίδης υπογράμμισε πως τονώνεται η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και οι επαγγελματίες μπαίνουν στην διαδικασία συζήτησης αξιολογώντας τα θετικά και αρνητικά σημεία λειτουργίας τους.

Όσον αφορά το Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και την θεσμοθέτηση του ο κ. Κυριακίδης σημείωσε πως σε 20-25 ημέρες θα υπογραφεί η δημιουργία ύστερα από μια περίοδο αντιμετώπισης κάποιων διαδικαστικών θεμάτων που αντιμετωπίστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση το Ταμείο θα δώσει οξυγόνο στις επιχειρήσεις μέσω των εγγυητικών επιστολών και μικροδανείων που θα προσφέρουν την απαραίτητη ρευστότητα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.