Συγχαρητήρια στους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης για το 1ο βραβείο μουσικής επένδυσης σε διαγωνισμόw5as6us56uis56iusw5i5i56t675

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκε την επιτυχία του Γυμνασίου Λευκοπηγής που απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Μουσική Επένδυση για την ταινία του «Τα δεσμά», στον 7ο Διεθνή Μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Cinema… διάβασες;». Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερα από 300 σχολεία από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια.

Η μουσική επένδυση της ταινίας έγινε από μια ομάδα μαθητών, μεταξύ αυτών και τα δυο αδέλφια, μαθητές του Δ.Ω.Κ. Ζάμπακας Ραφαήλ και Ειρήνη, που με μεγάλο ζήλο και αγωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα ετοίμασαν τη μουσική επένδυση της ταινίας του σχολείου τους.

Τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους και την προσφορά τους στην κοινότητα του σχολείου και τους ευχόμαστε να είναι πάντα δημιουργικοί και δραστήριοι. Είναι σίγουρο ότι με το ταλέντο και τη δουλειά τους θα ακολουθήσουν κι άλλα βραβεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑΠΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ
Δ/ΝΤΗΣ Δ.Ω.Κ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΥΚΑΣ

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ω.Κ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.