Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας από τη Βιβλιοθήκη της Κοζάνηςkoventareiosvivliothiki

«Περιπέτειες από σημείο σε σημείο»

ΚΔΒΚ, ΙΟΥΝΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝH ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ανάγνωσης και δημιουργικότητας από ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ της ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, την καθιερωμένη, πια, Καλοκαιρινή Εκστρατεία Προώθησης της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας.

Στη διάρκεια της εκστρατείας θα υλοποιηθούν ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δράσεις και τα παιδιά θα ζήσουν δημιουργικές “περιπέτειες” με κεντρικό άξονα τη Νέα Βιβλιοθήκη και το βιβλίο.

Το φετινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 100 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα, έχει τίτλο Περιπέτειες από σημείο σε σημείο και η Κοζάνη ορίζει ως δικό της σημείο το νέο κτήριο της βιβλιοθήκης μας.

Για να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και καλύτερα αποτελέσματα απευθύνουμε

Πρόσκληση σε εθελοντές

σε ανθρώπους δημιουργικούς, ευφάνταστους και καινοτόμους, που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και να μοιραστούν τις δικές τους γνώσεις κι εμπειρίες, να δηλώσουν συμμετοχή παρουσιάζοντας και υποστηρίζοντας ιδέες και δράσεις που θα συμβάλουν στην καλύτερη αξιοποίηση του προγράμματος.

Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι δεξιότητες καθώς υπάρχουν πολλά πεδία δράσης.

Διευκρινίσεις:

1η συνάντηση εθελοντών Τρίτη 6 Ιουνίου, στη Χαρτοθήκη, στις 11:00.

Δεκτές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30 Ιουνίου 2017 (2η συνάντηση εθελοντών) (αιτήσεις με mail στο www. kozlib.gr→ online Αίτηση εθελοντισμού) ή με κατάθεση έντυπης αίτησης στη βιβλιοθήκη (πλ. 28ης Οκτωβρίου 7, 2ος όροφος)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2461 350435 (κ. Μπακόλα Πωλίνα – κ. Μόσχου Αναστασία)

Ιωάννα Στεργιοπούλου
Δ/ντρια ΚΔΒΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.