Μέχρι τις 31 Μαΐου οι αιτήσεις για την Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Σιάτισταςmousiko-sxoleio-siatistas-logo1

Μέχρι την Τετάρτη 31-5-2017 συνεχίζονται οι αιτήσεις των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών – μαθητριών της ΣΤ΄ Δημοτικού που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν κατά το επόμενο σχολικό έτος 2017 – 2018 στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.

Αίτηση μπορεί να υποβληθεί για όλα τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν να συνδυάσουν τη γενική με τη μουσική παιδεία, χωρίς η προηγούμενη γνώση μουσικής να είναι απαραίτητη για την επιτυχία τους κατά τη διαδικασία επιλογής.

Η υποβολή της αίτησης, όμως, μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουν οι μαθητές – μαθήτριες να πάρουν μέρος στη διαδικασία επιλογής (τεστ μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και για το οποίο θα προετοιμάσουμε έγκαιρα τους υποψήφιους) που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr

Τηλέφωνο και fax: 2465023461
Email: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Παύλου Μελά, 50300, Σιάτιστα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.