Γενική Συνέλευση της Παράταξης «αλλαΖουμε εποχη» στην Κοζάνηallazoume_epoxi_banner3453

Τη Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 18:30, συγκαλείται Γενική Συνέλευση της Παράταξης “αλλάΖουμε εποχή” στο Ξενοδοχείο Αλιάκμων στη Κοζάνη, με θέματα που σχετίζονται με τη μέχρι σήμερα πορεία της παράταξης, καθώς και τη στοχοθέτηση μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διανύοντας ήδη το δεύτερο μισό της αυτοδιοικητικής θητείας και εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών την άνοιξη του 2019, είναι σαφής η ανάγκη διεύρυνσης και ενδυνάμωσης της Περιφερειακής Παράταξης μας.

Βασικά στοιχεία της νέας εποχής για τη παράταξη θα πρέπει να είναι η προσπάθεια μαζικής συμμετοχής των μελών και φίλων της, η ενεργή ενασχόληση με τα προβλήματα της Περιφέρειας, αλλά και η επικαιροποίηση των θέσεων της Παράταξης που διαμορφώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014.

Είναι δεδομένο ότι η Παράταξη οφείλει να διατηρήσει τα αυτόνομα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά της, καθώς το πολιτικό σκηνικό σήμερα δεν είναι ίδιο με εκείνο του 2014. Θα πρέπει επομένως να καταβληθεί κάθε προσπάθεια διατήρησης της ενιαίας αριστερής προοπτικής και του προσήμου της Παράταξης.

Ο ρόλος της στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας οφείλει να είναι καθοριστικός, καθώς διαθέτει μέλη εξαιρετικού επιπέδου με αυξημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Με όλα αυτά ως αντικείμενα της συζήτησης καλούνται τα μέλη της παράταξης να συμμετέχουν στη Γενική συνέλευση.

Ο
Επικεφαλής της Παράταξης
Θέμης Μουμουλίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.