Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας για τον Γ.Γ. Βασίλειο Μιχελάκηperifereia_koz

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταγγέλλει τον ασκούντα καθήκοντα Γ.Γ. κ. Μιχελάκη Βασίλειο διότι την Παρασκευή 12/05/2017 κάλεσε τον Δασάρχη Κοζάνης στο γραφείο του στην Κοζάνη, παρουσία του Διευθυντή Δασών Κοζάνης, και του ζήτησε εξηγήσεις γιατί τόλμησε να ενημερώσει τηλεφωνικά συναδέλφους στην Πτολεμαΐδα για τις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία μας. Του γνωστοποίησε μάλιστα ότι η ενέργειά του αυτή ενέχει και πειθαρχικό παράπτωμα.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

δυστυχώς δεν είναι πρώτη φορά που γινόμαστε κοινωνοί τέτοιων συμπεριφορών από πλευράς του κ. Μιχελάκη. Αυτές οι συμπεριφορές δικαιώνουν την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της θητείας μας ώστε να αποκτήσουν φωνή όλοι οι συνάδελφοι. Μία φωνή που μας έχουν στερήσει όλα αυτά τα χρόνια και που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να τη φιμώσουν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε, θα είμαστε δίπλα σας να σας στηρίξουμε και να φωνάξουμε μαζί σας πιο δυνατά ώστε να γιγαντωθεί η φωνή μας μέχρι να σωπάσουν αυτοί που χρησιμοποιούν τη δημοκρατία και τις εκλογές για να πετύχουν τους ιδιοτελείς σκοπούς τους.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Ο Πρόεδρος
Αντώνιος Μαυράκος

Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Χάιτας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.