Τα Δημοτικά της Κοζάνης τραγουδούν – Χορωδιακό Εργαστήρι από το Μουσικό Σχολείο Σιάτισταςmousiko-sxoleio-siatistas-logo1

Με παιδικές φωνές και χαρούμενα τραγούδια πλημμύρισε η Αίθουσα «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. Οι μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης της Κοζάνης παρακολούθησαν το Χορωδιακό Εργαστήρι που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού και τους δασκάλους τους με σκοπό τη γνωριμία τους με τη σύγχρονη χορωδιακή και τραγουδιστική τέχνη αλλά με την εφαρμογή των τεχνικών αναπνοής και τραγουδιού στην καθημερινή ζωή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις σώματος, αναπνοής και φωνής, μικρούς κανόνες και τραγούδια στα οποία συμμετείχαν τα παιδιά με ενθουσιασμό και με μοναδικό εφόδιο τη φωνή και το σώμα τους.

Τη διδασκαλία του εργαστηρίου πραγματοποίησε ο καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Δημήτρης Θεοδωράκης.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές, τους δασκάλους και τους μαθητές των παρακάτω δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στο εργαστήριο:
1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης
Δημοτικό Σχολείο « Χαρίσιος Μούκας»
5ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης
7ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης
8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης
13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

και τους εύχεται Καλό Καλοκαίρι και η συμμετοχή τους αυτή να ήταν η αρχή της παραπέρα ενασχόλησής τους με το τραγούδι και τη μουσική γενικότερα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.