Δημοσκόπηση για την Νεράιδα: «Πως θα βλέπατε την Νεράιδα χωρίς αυτοκίνητα;»



neraida_2

Δημοσκόπηση:
“Πως θα βλέπατε την Νεράιδα χωρίς αυτοκίνητα”

Η δημοσκόπηση αφορά τους επισκέπτες της Νεράιδας.

Μπορείτε να ψηφίσετε Θετικά ή Αρνητικά, αν συμφωνείτε στο αποκλεισμό των αυτοκινήτων εντός της Νεράιδας.

Κλικ εδώ για την δημοσκόπηση

Η έρευνα φιλοδοξεί να καταγράψει την γνώμη των επισκεπτών της Νεράιδας σχετικά  με την κυκλοφορία και στάθμευση των αυτοκινήτων εντός του Οικισμού.

Παρακαλούμε τους επισκέπτες της Νεράιδας να εκφράσουν την άποψή τους, ψηφίζοντας Θετικά ή  Αρνητικά σε ένα μελλοντικό αποκλεισμό των αυτοκινήτων  εντός του Οικισμού Νεράιδας.

Η έρευνα θα διαρκέσει μία εβδομάδα από σήμερα έως την επόμενη Παρασκευή 26 Μαΐου 2017.

Προκειμένου να υλοποιηθεί η πιο πάνω πρόταση προβλέπεται  στην μελέτη Οικιστικής Αναβάθμισης της Νεράιδας:

1. Δημιουργία κόμβου στην είσοδο της Νεράιδας έτσι ώστε τα λεωφορεία μετά την αποβίβαση, να κάνουν αναστροφή και να σταθμεύσουν στο παρκινγκ  που υπάρχει λίγο πριν στην είσοδο Νεράιδας.

2.  Ο κεντρικός δρόμος εντός του οικισμού θα έχει μία λωρίδα κυκλοφορίας, για την αποβίβαση και επιβίβαση των επισκεπτών και θα γίνει  διαπλάτυνση του ενός πεζοδρομίου, έτσι ώστε ο επισκέπτης  θα έχει την δυνατότητα να κάνει περίπατο εντός του Οικισμού.

3.  Διαμόρφωση του σημερινού παρκινγκ με σχεδίαση των θέσεων στάθμευσης και διαμόρφωση του χώρου στη θέση Σχολείο, με δημιουργία Αθλητικών εγκαταστάσεων, πρασίνου, θέσεων θέασης και θέσεων παρκινγκ.

Μην διστάσετε να επιλέξετε την φόρμα της Δημοσκόπησης και να επιλέξετε μία εκ των δύο ερωτήσεων Θετικά ή Αρνητικά.

Γνώμη σας θα μας βοηθήσει

Του Ξενοφώντα Βαΐζογλου

4 σχόλια στο άρθρο “Δημοσκόπηση για την Νεράιδα: «Πως θα βλέπατε την Νεράιδα χωρίς αυτοκίνητα;»

  1. και τα αμάξια που θα παρκάρουν?? Μερες αιχμής και χωράν σε ολόκληρο το χωριό… Χωρίς αμάξια που θα τα πάρει όλα? Στο γήπεδο?

  2. Η Νεράιδα εκτός ορισμένες μέρες είναι έρημη. .. Αν υποχρεώνεσαι και να παρκάρεις κάτω και να ανέβεις ολη την ανηφόρα, ίσως να μείνεις κάτω στο ΝΟΚ ή να μην πας καθόλου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.