Εκδικάστηκε στην Κοζάνη η υπόθεση των 2 Καστοριανών που συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και βαρύ οπλισμό



dikastiria_kozanis_213

Δικάστηκε στην Κοζάνη την Πέμπτη 18 Μαΐου η υπόθεση των 2 Καστοριανών, οι οποίοι κατηγορούνταν για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους 2 κατηγορούμενους και επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 χρόνια στον υπαρχιφύλακα, με ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ενώ τα ισόβια δεσμά επεβλήθησαν στον επιχειρηματία της Καστοριάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους, ο 40χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2016 με 113 δέματα χασίς συνολικού βάρους πάνω από 124 κιλά (!), τα οποία μάλιστα φόρτωσε σε… τρέιλερ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε βαρύς οπλισμός με καλάσνικοφ, γεμιστήρες και φυσίγγια.

Στην «παγίδα» της Αστυνομίας έπεσε και ένας 47χρονος, γνωστός επιχειρηματίας της Καστοριάς, ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά κλαμπ της, που ήταν ο παραλήπτης της μεγάλης ποσότητας των ναρκωτικών. Στο σπίτι του επιχειρηματία και σε μάντρα σιδερικών που διατηρεί βρέθηκε επίσης βαρύς οπλισμός με χειροβομβίδες, γεμιστήρες και καλάσνικοφ.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι στο εγκληματικό κύκλωμα εμπλέκονται και άλλα άτομα, ενώ η αποκάλυψη της εμπλοκής του συγκεκριμένου επιχειρηματία έχει προκαλέσει σοκ στην Καστοριά, αφού από νυχτερινό του κλαμπ και άλλα καταστήματα που είχε στο παρελθόν περνούσε ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας της περιοχής.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.