Σε διήμερο συνέδριο για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτος



cckytdkytdktk6skjdk7udulkΔιήμερο Συνέδριο για το νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό (ν. 4469/2017 για τα ‘κόκκινα’ επιχειρηματικά δάνεια) πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Μαΐου, στο οποίο εκ των βασικών Εισηγητών ήταν ο βουλευτής Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητητρίου Πειραιά και διοργανώθηκε από το kokkinodaneio.gr.

Εισηγητές υπήρξαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Τάσος Πετρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, πολιτικοί από όλα τα κόμματα, ο Συνήγορος του Πολίτη, ακαδημαϊκοί, ανώτερα τραπεζικά στελέχη κτλ (βλ. και στην ιστοσελίδα kokkinosynedrio.gr).

Ο βουλευτής Κοζάνης, Γιάννης Θεοφύλακτος ανέπτυξε τη διαδικασία του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, ανέλυσε τα θετικά του, τις προσδοκίες της αγοράς, καθώς και πιθανές ‘παγίδες’, ενώ παρουσίασε και δικές του προτάσεις για βελτίωση του ψηφισθέντος νόμου.

Από το γραφείο του βουλευτή Κοζάνης
(ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.