Ευχαριστήριο από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης



0kytdkytdjytdjydyjtdfyu

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την εταιρία “my taxi” για την εθελοντική της προσφορά προς το Φαρμακείο μας.

Οι πολίτες της πόλης μας μπορούν πλέον να παραδίδουν στους οδηγούς της εταιρίας “my taxi”, φάρμακα που δεν χρειάζονται και στη συνέχεια αυτά θα μεταφέρονται δωρεάν στο χώρο μας, στην οδό Πλακοπίτη 11.

Οποιαδήποτε προσφορά αλληλεγγύης πολιτών ή συλλογικοτήτων προς το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης είναι πάντα ευπρόσδεκτη για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων τις οποίες στηρίζουμε.

Με την ευκαιρία των ευχαριστιών μας προς την εταιρία “my taxi”, δηλώνουμε και την σταθερή μας ανάγκη για εθελοντές, στο χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην οδό Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40 Μάρτυρες τηλ. 2461042257) στην Κοζάνη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-20.00.

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

8 σχόλια στο άρθρο “Ευχαριστήριο από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

  1. Πολλά συγχαρητήρια στην my taxi. Μπράβο σας παιδιά ας γίνει αυτή η κίνηση σας φωτεινό παράδειγμα για όλους μας .Η αλλυλεγγύη είναι μονόδρομος στις μέρες μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.