Ανακοινώσεις του Δήμου Κοζάνης για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης



dimarxeio_koz_prosopsi3245

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Αγαπητοί γονείς,

Φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2017-2018 , αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.

Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) εντός του Μαϊου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν « Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:

Να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 ( από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου , προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.

Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση

Τα δικαιολογητικά , που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση , θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς
Σιαμπανόπουλος Γεώργιος

ΚΕΑ: Με τροποποίηση αίτησης στο keaprogram η ένταξη στο ΤΕΒΑ

Η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, ότι:

Από 1/6/2017 ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒA καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Όσοι είναι ήδη δικαιούχοι του ΚΕΑ μπορούν να τροποποιούν την αίτησή τους στο ΚΕΑ και να επιλέγουν στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο, τον Εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ από τον οποίο επιθυμούν να λαμβάνουν τα τρόφιμα και τα είδη υλικής βοήθειας του ΤΕΒΑ.

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση στο Δήμο Κοζάνης ( με επιπλέον δικαιολογητικά) και επιθυμούν την ένταξή τους στο ΤΕΒΑ παρακαλούνται να προσέλθουν για την τροποποίηση της αίτησής τους στα γραφεία της Διεύθυνσης (Αργυροκάστρου 13).

Ώρες εξυπηρέτησης 09:00 έως 13:00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.