57 ομάδες και 108 αθλητές από όλη την Βόρειο Ελλάδα στο 2ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου Λίμνης Πολυφύτου 2017tyjsryjsrjsryjsryjrt

Ρεκόρ συμμετοχών στο 2ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου Λίμνης Πολυφύτου 2017

Από το Σαββάτο 13ης εώς την Κυριακή 14ης Μαΐου πραγματοποιήθηκε το 2o Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου 2017 που συνδιοργάνωσαν οι Αθλητικοί Σύλλογοι Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών, με 57 ομάδες και 108 αθλητές από όλη την Βόρειο Ελλάδα να λαμβάνουν μέρος στο Φεστιβάλ.

Κατά την διεξαγωγή του Φεστιβάλ, διάρκειας 30 ωρών, αλιεύθηκαν 190,53 κιλά κυπρίνοι (58 ψάρια) από 22 ομάδες, με την πρώτη ομάδα να αλιεύει 32,77 κιλά στο σύνολο (8 ψάρια). Ο μεγαλύτερος κυπρίνος που αλιεύθηκε στο Φεστιβάλ ζύγιζε 7,66 κιλά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους διαγωνιζόμενους για την άψογη συμπεριφορά τους, τους χορηγούς για τα δώρα που προσέφεραν καθώς επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Πλακεντά, για τον συπληρωματικό χώρο που παραχώρησε για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Μέρος των χρημάτων,που προήλθε από τις συμμετοχές των αθλητών και των δύο Φεστιβάλ,θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

sryjsrjysryjsrtyjyt

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.