Hμερίδα με θέμα: «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Κόκκινα Δάνεια» την Τετάρτη 17 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα



ptolemaida_aerofotografia

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας διοργανώνει Ημερίδα  στην Πόλη της Πτολεμαΐδας το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου 2017 με θέμα :

«Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Κόκκινα Δάνεια»

Με ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση

Συγκεκριμένα, η Ημερίδα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, θα πραγματοποιεί στο Αμφιθέατρο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, οδός Γουμεράς 6, με ώρα προσέλευσης 19:30 της ίδιας ημέρας.

Η Ημεριδα απευθύνεται σε:
– ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,
– υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.
Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, με σκοπό:
– την παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)),
– να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θα θέσουν οι συμμετέχοντες και
– να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου της Π.Ε. Κοζάνης και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν   στην παραπάνω Ημερίδα για  την ενημέρωσή τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.