Γενικοί γιατροί θα καλύψουν τις ανάγκες του εξεταστικού και βαθμολογικού κέντρου για ΑμεΑ για την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεωνpanelladikes2016_grapto2_533_355

Τις ανάγκες του εξεταστικού και βαθμολογικού κέντρου για τα άτομα με αναπηρία στην Κοζάνη, που εξυπηρετεί των ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς θα εξυπηρετήσουν για το μήνα Ιούνιο οι γενικοί γιατροί της ΜΥ-ΠΕΔΥ Κοζάνης, σύμφωνα με το έγγραφο που έστειλε η 3η Υγειονομική Περιφέρεια και η ΜΥ-ΠΕΔΥ Κοζάνης στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρο Γιαννακίδη, μετά από παρέμβασή του.

Η Αντιπεριφέρεια Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ευχαριστεί θερμά την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, τη Διευθύντρια της Μ.Υ.-ΠΕΔΥ Κοζάνης Ευθυμία Σαββίδου και τους γενικούς γιατρούς που ανταποκρίθηκαν, για τη συνεργασία, με στόχο την υγειονομική κάλυψη των εξετάσεων και την εξυπηρέτηση των αναγκών που τυχόν προκύψουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.