Βίντεο: Άντρας πυροβόλησε έξω από το Εφετείο Αθηνών την ώρα που έκανε δηλώσεις στις κάμερες!



720_515050_eb92b7d2d0-a41b0bf486fb4260

Η συγκλονιστική στιγμή που ο ένοπλος δράστης βγάζει το όπλο και πυροβολεί τρεις φορές έξω από το Εφετείο, την ώρα που κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα. Δείτε το ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών.

Πανικός επικράτησε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου διεξήχθη η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Άγνωστο πώς, ένας άνδρας, που φέρεται να είναι ο αδελφός της μητέρας του 26χρονου θύματος, πέρασε όπλο από την ασφάλεια του κτιρίου, με το οποίο και πυροβόλησε στον αέρα την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ο δράστης γύρισε και αγκάλιασε την μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία αντέδρασε έντονα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η αντίδραση της αστυνομίας δεν ήταν άμεση, καθώς αρχικά επικράτησε σύγχυση για το ποιος και γιατί πυροβόλησε. Αργότερα όμως ακολούθησε επιχείρηση προκειμένου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως και έγινε.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, ενώ το πτώμα του δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του από το Διακοπτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές.

enikos.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Άντρας πυροβόλησε έξω από το Εφετείο Αθηνών την ώρα που έκανε δηλώσεις στις κάμερες!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.