Εποικοδομητική συνάντηση στην Π.Ε. Κοζάνης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Λίμνης Πολυφύτου



gefira_limnis_polifitou243534543453

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τετάρτη 10 Μαΐου στην Π.Ε. Κοζάνης μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Πλακεντά , παρουσία του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Λίμνης Πολυφύτου, του κ. Παναγιώτη Γαρούφο από το Τμήμα Αλιείας , του κ. Αναστάσιου Δούρδα Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης , κλιμακίου της Α.Ν.Κ.Ο., του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης και του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας. Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και διαπιστώθηκε ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία όλων των φορέων για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Λίμνης Πολυφύτου.

Ο ΑΣΕΑΚ ευχαριστεί όλους τους αρμόδιους που επέτρεψαν, λόγω των πολλών συμμετοχών την παραχώρηση επιπλέον χώρου για την διεξαγωγή του 2ου Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου Λίμνης Πολυφύτου, πέριξ της Γέφυρας Ρυμνίου-Αιανής.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση, με κατάθεση προτάσεων από όλους τους αρμόδιους φορείς, προς την Α.Ν.Κ.Ο. και την Π.Ε. Κοζάνης, για την αξιοποίηση της Λίμνης Πολυφύτου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.