Παράσταση «Κοζάνης Μνήμες» των Φίλων της Παράδοσης: Δυο μέρες μεγάλης επιτυχίας – Ευχαριστήριο του Συλλόγου



filoi_paradosis6547

Το Δ.Σ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία. Αρχικά να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ όλον τον κόσμο που για δυο μέρες μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν την παράστασή μας. ΌΛΟΥΣ τους χορηγούς μας ξεκινώντας από τον μεγάλο μας χορηγό Ιωαννίδη Α.Ε και μετέπειτα τους: Αρτοποιεία Γεωργάκα, το κατάστημα Δραγατσίκας, το εμπόριο ποτών Δεμερτζίδης, τους μύλους Παρασκευά, το εστιατόριο Μάγειρας, το ταξιδιωτικό γραφείο Seaquest travel, το εργοστάσιο ζύμης Σταρόζυμο, το κατάστημα ανταλλακτικών Καραγιαννάκης, τη διεύθυνση του 6ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης για τις αίθουσες που μας παραχώρησε καθώς επίσης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ακόμη ευχαριστεί τους : Σούλα Παλέτζα, Ματίνα Μόμτσου, Γιάννη Τσιομπάνο και Αργύρη Παφίλη για τις πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό που μας εμπιστεύτηκαν.
Επίσης τους συλλόγους που συμμετείχαν : το σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης ”Αγία Παρασκευή”, τον ποντιακό σύλλογο ”Αντάμωμα”, τον πολιτιστικό σύλλογο Κρόκου ”Ιωακείμ Λιούλιας”, το σύλλογο Μικρασιατών Κοζάνης, τον πολιτιστικό σύλλογο ”Αλώνια” και τους Προσκόπους Κοζάνης. Όλους τους υπόλοιπους συντελεστές : την ορχήστρα ”Παύλος Μελάς”,τους Αυλογιάρης Αστέριος, Φτάκας Ζήσης, Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, Παπαδόπουλος Παναγιώτης Ασλανίδης Χρήστος, τους ανθρώπους στον ήχο, τα φώτα ,στην κάμερα, στη φωτογραφία, στο βίντεο το Χρήστο Σουμπάκη , στη μουσική την Αρετή Συναπίδου, στην αφήγηση τη Βάσω Αννουλίδου, .

Όλους τους εθελοντές του συλλόγου που προσφέρθηκαν για να βοηθήσουν αυτές τις δυο μέρες. Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα ΜΕΛΗ του συλλόγου για τη συμμετοχή τους αλλά και τη αφοσίωσή τους σε όλη αυτήν την τεράστια προσπάθεια όλο αυτό χρονικό διάστημα. Τέλος το Δ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τον εμπνευστή όλης αυτής της επιτυχίας το δάσκαλό μας Δημήτρη Κυριαζή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.