Νέα στήλη στο KOZANILIFE.GR με την υπογραφή του Άρχοντα Κοζάνης!

arxontas23423452354

Νέα στήλη στο KOZANILIFE.GR με τον γνωστό σε όλους Άρχοντα Κοζάνης!

Μια νέα στήλη ξεκινάει στο KOZANILIFE.GR τις επόμενες ημέρες, όπου μέσα από τα μάτια του γνωστού Άρχοντα Κοζάνης, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις δικές του απόψεις με τον τρόπο φυσικά που αυτός ξέρει. Η νέα στήλη θα σας κρατάει ενήμερους για θέματα πολιτικά – αυτοδιοικητικά, lifestyle, αλλά και όλα τα επίκαιρα της πόλης.

Καυστικός σχολιασμός, σάτιρα μέσα από memes, κριτική και άλλα πολλά θα πλαισιώσουν την νέα στήλη του KOZANILIFE.GR, με την υπογραφή του Άρχοντα Κοζάνης.

Ο Άρχοντας Κοζάνης, έγινε γνωστός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα από το Facebook, σχολιάζοντας και αναρτώντας status τα οποία προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση… Όπως δήλωσε στο παρελθόν ο ίδιος στο KOZANILFE.GR (κλικ εδώ), η ιδέα αυτή ξεκίνησε με σκοπό φυσικά το γέλιο και τη διάδοση αυτού!

Τι λέει ο ίδιος για τη στήλη του στο KOZANILIFE.GR:

«Όλα δεν είναι όπως φαίνονται… ή μάλλον δεν είναι όπως μας τα δείχνουν. Είναι ευκαιρία λοιπόν μέσα από την στήλη αυτή, να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί τι ακριβώς συμβαίνει όσο αφορά τα θκα μας παιδιά, όπου κι αν ανήκουν. ΚάρΧιες, Βουτυροχλεχλέδες, Δημαρχαίοι, Βουλευτάδες, αυτοί που θέλουν να γίνουν Άρχοντες και μπορούν… αλλά κι αυτοί που θέλουν αλλά δεν μπορούν! Ξεκινάμε δυνατά!!! ΒΖΖΖΖΝ…»

Βρείτε τον Άρχοντα στο Facebook – Κλικ εδώ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Νέα στήλη στο KOZANILIFE.GR με την υπογραφή του Άρχοντα Κοζάνης!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.