Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το νυχτερινό παιχνίδι Airsoft στην Κοζάνη με τη συμμετοχή Συλλόγων από Κέρκυρα και Ιωάννιναkytdkkyrsjtrsjtrstrsdy

Ο σύλλογος αεροσφαίρισης της Κοζάνης Ωμέγα, διοργάνωσε το Σάββατο 6 Μαΐου νυχτερινό παιχνίδι αεροσφαίρισης στην πόλη της Κοζάνης. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε η Κερκυραϊκή Ομάδα Αεροσφαίρισης(ΚΟΑΚ) και ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ιωαννίνων(ΣΑΗΠ).

Στα νυχτερινά παιχνίδια το σκοτάδι εξαλείφει το υποτιθέμενα “μέτωπα” μεταξύ των αγωνιζομένων με αποτέλεσμα την πλήρη άγνοια του τι συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον.

Οι αντιμαχόμενοι (που ξεπέρασαν σε αριθμό τις προσδοκίες)βασίζονται και σε άλλες αισθήσεις όπως η ακοή,η υπομονή και η πονηριά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στιγμές τεράστιας έντασης,αδρεναλίνης και απερίγραπτου γέλιου, χαβαλέ και πειραγμάτων.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει την Κερκυραϊκή Ομάδα Αεροσφαίρισης για την σπουδαία συμμετοχή της τόσο αγωνιστικά όσο και σε ήθος , τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Ιωαννίνων καθώς και όλα τα μέλη του Κοζανίτικου συλλόγου που έδωσαν την ευκαιρία σε όλους να φύγουν από τον χώρο με χαμόγελα.

Επίσης, τον Δήμο Κοζάνης που στέκεται αρωγός στις εκδηλώσεις του συλλόγου Ωμέγα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.